Utbyggnad på huset

Som ni vet har vår familj vuxit under de senaste åren. Därför har vi behövt mer utrymme i huset och bestämde oss för att bygga ut i stället för att flytta. Utbyggnaden har krävt mycket arbete, arbete som vi inte kunnat genomföra själva. Istället har vi vänt oss till en byggfirma för att få professionell hjälp med bygg i Gränna.

Jag erkänner att hela den här situationen gjorde mig nervös, vi älskade det här huset. Därför blev vi lite avskräckta när vi insåg att vi inte skulle få plats i huset utan en utbyggnad. Vi blev därför väldigt glada när vi insåg att utbyggnad var ett alternativ. En utbyggnad av huset blev en fantastisk möjlighet för alla inblandade.

När det väl kom till kritan visste vi att det här skulle bli ett omfattande arbete som var alldeles för komplicerat för att vi skulle kunna ta hand om det på egen han, ingen av oss har kunskapen som krävs för att bygga. Vi kontaktade därför byggare som arbetade med bygg i Gränna och som kunde hjälpa oss med utbyggnaden av vårt hus.

Hela processen var ganska okomplicerad tack vare den hjälpen vi fick och allt gick som förväntat (även om vi hade varit nervösa inför det okända). Vi har redan installerat oss i vårt nya utrymme och älskar det. Jag är säker på att vi kommer bo i det här huset hela livet, speciellt nu när vi har ännu mer utrymme. Extra skönt känns det nu när alla barnen har fått varsitt rum dessutom, de är nöjda och då är vi nöjda.

Det gjorde extremt mycket att få så duktig hjälp som vi fick, det gjorde att bygget inte kändes så jobbigt som vi till en början trodde att det skulle göra. Om vi i framtiden kommer behöva mer bygghjälp kommer vi helt klart vända oss till samma företag.