Bättre planering av utrymme

På senare år har vår familj varit vuxit, vi har gått från att vara två till fem, eller sex om man räknar med hunden. Kort innan vi fick veta att vi väntade vårt första barn köpte vi vårt hus som skulle passa när familjen började växa. Nu har vi dock insett att planlösningen inte riktigt passar vår familj, därför bestämde vi oss för att det var dags för en renovering i Orsa.

Min man har tidigare arbetat med bygg, så han kan göra många olika saker själv. Men både den tid det skulle ta och pengarna gjorde att den här renoveringen lämpade sig bättre för professionell hjälp. Efter en hel del sökning på nätet hittade vi till slut en byggfirma som vi kände förtroende för, som vi vände oss till för att få hjälp med just renovering i Orsa. Det har var ett väldigt bra beslut, det vet vi idag.

Det har gått ett tag sedan renoveringen avslutades och vi kunde inte vara nöjdare med hur det blev! Alla barnen har egna rum nu, vilket är mycket viktigt för oss. De har möjligheten att stänga in sig om de så skulle vilja det. Ännu är de ganska små så de tänker nog inte särskilt mycket på att de har egna rum men det är något som tydligt kommer märkas och vara skönt för dem när de blir äldre, framför allt i tonåren.

Men det är inte bara barnen som har mer utrymme att leka och röra sig. Min man och jag har också fått ett eget rum nu, tidigare har den yngsta sovit inne hos oss! Nu har vi äntligen fått vårt eget privatliv igen, och vi är alla lyckligare på grund av det.

Kort sagt hade det inte kunnat bli bättre. Vi fick riktigt bra hjälp med vår renovering i Orsa, vilket ledde till ett extremt bra resultat. Alla i familjen har fått sitt eget utrymme och vi är väldigt nöjda över det.