Vardagsrummet blev fräscht med ny färg på väggarna

Hej, tjena och välkommen till min familjeblogg. Dagens aktiviteter var djurparken och senare fika med barnens morföräldrar ute i skogen. Det var en mysig dag men nu är alla trötta och barnen sover så sött. Vi har länge tänkt på att måla om vardagsrummet då väggarna nu är bruna men vi vill ha 3 väggar vita och en svart och eftersom det är mörka väggar nu så är det svårt att måla vitt och det är därför vi har försökt hitta en målare i Växjö som kan hjälpa oss.

Vi hittade ett företag vid namn Målarent och de erbjuder hjälp från en målare i Växjö som kan måla våra väggar i vardagsrummet. I vilket fall kom de hem till oss igår, där av ingen uppdatering och de började arbetet klockan 7.00 på morgonen och de var klara vid 17.00 på eftermiddagen. Vad jag förstår så är det ett mycket mer avancerat jobb att måla en mörk vägg ljus än tvärtom eftersom den mörka färgen lyser igenom. Väggarna blev i alla fall hur fina som helst och vi känner oss mer hemma i vardagsrummet. Det blev så mycket ljusare och fräschare med hjälp av lite färg och det är sjukt hur det kan bli sådan skillnad.

Jag skulle rekommendera Målarent och deras målare i Växjö eftersom de var så duktiga och löste vårt problem så snabbt. Så behöver ni måla väggar hemma så hör av er till dem så får ni den professionella hjälp som ni behöver. Men nu är det dags att gå och lägga sig för vi är jättetrötta efter dagens aktiviteter, men ni får ha det så bra så hörs vi imorgon genom ett nytt inlägg. Kram.