Samtalsterapi med Lena Thid och Lena Hellman

Hej på er alla mina fina läsare! Jag hoppas ni mår underbart. Jag måste bara dela med mig lite av ett ställe som jag har gått till för att få hjälp vad gäller samtalsterapi när jag inte mått bra, och det är denna mottagning vid namn Samtalsterapi i Mälardalen. Som namnet säger så ligger detta i Mälardalen så om man bor där eller på något sätt kan ta sig dit så rekommenderar jag verkligen att man gör det.

Jag har ju som jag skrivit i tidigare inlägg inte mått så bra i olika perioder av olika orsaker, som till exempel när min nära vän gick bort. Då började jag ifrågasätta saker och ting på ett sätt som jag aldrig gjort förut. Man börjar ifrågasätta i princip allt som rör livet och livets gång, och man blir full av tankar som man tidigare aldrig tänkt och känner känslor som man aldrig känt. Jag tog som sagt kontakt med denna mottagning som sysslar med just Samtalsterapi i Mälardalen, och detta ställe hjälpte mig något så otroligt mycket! Jag fick lära mig saker som jag idag ser som en självklarhet och jag tänker nu klarare än någonsin.

Jag rekommenderar alla som har någon som helst sorts av bekymmer eller som känner att ni inte alltid mår så jättebra att ta kontakt med detta ställe! Det gav verkligen mig så otroligt mycket, och jag vill därför kunna bidra till att fler kan uppnå de mål som jag uppnått med denna terapi! Om ni vill veta mer om detta eller har några frågor om Samtalsterapi i Mälardalen samt deras tjänster och terapi som de erbjuder så rekommenderar jag verkligen att ni tar kontakt med dem, det kan ni göra antingen på telefon eller också på mejl. Dessa kontaktuppgifter till både Lena Thid och Lena Hellman som jobbar på denna mottagning finner ni på www.samtalsterapimalardalen.se